Viikon Albumi 42/12: Ken Stringfellow – Danzig In The Moonlight

Ken Stringfellow – Danzig In The Moonlight, miehen terveisten kera.

Viikolla 42 Viikon Albumina viihdyttää The Posies ja R.E.M. yhtyeistäkin tutun Ken Stringfellowin nyt jo neljäs sooloalbumi, joka kantaa nimeä Danzig In The Moonlight!

Stringfellowia voisi kuvailla hyvinkin intohimoiseksi artistiksi. Mies on tähän päivään asti toiminut vaikuttavana muusikkona jo lähes parissakymmenessä eri bändissä ja projektissa. Sooloura alkoi vuonna 1997 This Sounds Like A Goodbye-albumilla, jonka hän sävelsi ja nauhoitti yksin kotonaan. Edellisestä sooloalbumista miehellä on aikaa kahdeksan vuotta, joten onkin siis syytä tarkastella mitä viime viikollakin Joensuussa vieraillut Stringfellow on saanut tällä kertaa aikaiseksi.

Stringfellow yhdistelee lauluissaan erilaisia genrejä. Levyllä on kuultavissa vaikutteita mm. rockista, bluesista ja paikoitellen myös jazzistakin. Danzig In The Moonlight etenee mukavasti ja kevyesti, ja kappaleet ovat täynnä mielenkiintoisia ja luovia sovitusratkaisuja. Tämä tekee Danzig In The Moonlightista miellyttävän vaihtelevan ja mielenkiintoisen kuuntelukokemuksen. On selvää, että Ken Stringfellow on yksi aikamme aliarvostetuimpia lauluntekijöitä.

Ken Stringfellowin tuoreinta ”Danzig In The Moonlight”-albumia kuullaan tällä viikolla biisitärppeinä Oi fm:n Tunti-ohjelmassa arkisin kello 10 alkaen. Tervetuloa kuulolle!

Teksti: Simo Timonen.